Antena Căutare

Victor Ponta, atac dur la PNL înainte de votul privind amânarea ratelor: „Liberalii sunt împotrivă, dar nu știu de ce”

Victor Ponta a lansat un atac dur la PNL înainte de votul pentru amânarea ratelor.

Victor Ponta, atac dur la PNL înainte de votul privind amânarea ratelor: „Liberalii sunt împotrivă, dar nu știu de ce”
Ponta, atac la PNL | Facebook

„Azi votam la Camera Deputatilor legile privind amanarea ratelor la banci, a taxelor si contributiilor pentru firmele afectate de criza , a platii utilitatilor ( energie electrica, gaze, telefon, cablu tv si internet) pentru persoanele fizice !

S-au exprimat deja pentru ( si urmeaza la vot) alaturi de deputatii ProRomania si cei din Grupurile PSD, USR, UDMR, PMP si Minoritati ( doar PNL sunt impotriva - nici ei nu stiu de ce, dar asa au primit de la “Partid”!

Daca Presedintele Iohannis promulga legile votate azi de saptamana viitoare oamenii pot sa stea mai linistiti in carantina si izolare / dar greul economic urmeaza !

Si pentru combaterea Crizei Economice trebuie alte masuri de stimulare - si trebuie sa iesim la munca ( protejati si instruiti - dar la munca) cel mai tarziu la 1 Mai!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban: Nu putem avea alegeri locale pe 28 iunie. Mandatele actualelor autorităţi locale vor fi prelungite... Iohannis: Urmează săptămâni foarte dificile. Depinde de noi să avem cât se poate de puţine victime ale epidemiei de coro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x