Antena Căutare

Victor Ponta: "Basescu vrea sa arate ca nu a pierdut puterea in Romania"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la sediul partidului, ca arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, este un gest prin care Traian Basescu vrea sa arate ca nu a pierdut puterea

Ponta a spus ca liderul PSD Arges si seful Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, ar trebui judecat in stare de libertate, el nereprezentand un pericol pentru ordinea publica.

"Daca cineva dovedeste ca pentru niste acte din 2006, la repararea unor scoli, astazi judecarea in libertate a domnului Nicolescu este un pericol pentru ordinea publica, vom sustine. Deocamdata, este evident pentru orice om cu o minima ratiune si un minim bun simt ca un om care e de sase ani in libertate intr-o functie importanta nu se apuca de maine sa faca ceva, sa ucida, sa violeze, sa talhareasca, ceva care ne pune pe noi toti in pericol. Poate fi judecat foarte bine si in stare de libertate", a declarat presedintele PSD, citat de Mediafax.

Ponta a apreciat ca arestarea lui Nicolescu reprezinta un atac politic, invocand declaratiile pe care senatorul PDL Mircea Andrei le-a facut in urma cu doua saptamani.

"Daca cineva poate sa explice ca nu este vorba despre un atac politic, asa cum anuntase senatorul Mircea Andrei in urma cu doua saptamani, cand spunea ca va fi arestat si domnul Nicolescu, si arhiepiscopul Calinic s-ar putea sa aiba probleme... Cazul de la Arges este, din pacate, gestul politic prin care Traian Basescu vrea sa arate ca dupa 24 ianuarie nu a pierdut puterea in Romania si ca el de fapt decide", a declarat presedintele PSD.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Ponta: In ziua recursului lui Nicolescu oamenii sa mearga la PDL sa ceara dreptate... Boc: Opozitia incearca sa ascunda o posibila fapta de coruptie a unui membru PSD printr-un circ mediatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x