Antena Căutare

Victor Ponta: "Decizia CCR este corecta. Guvernul o va respecta intru totul"

Guvernul a luat act de anuntul Curtii Constitutionale privind referendumul desfasurat pe 29 iulie si se va reuni vineri ca sa ia masurile executive necesare pentru punerea in aplicare a solicitarilor venite din partea CCR.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale Romane, ca este o hotarare corecta si a anuntat ca intentia Guvernului este de respecta intru totul aceasta decizie.

"Vom respecta intru totul aceasta decizie, la fel cum respectam si angajamentul civic si mobilizarea exemplara de care au dat dovada romanii, in momentul in care mecanismele si procedurile democratice le-au cerut sa-si faca auzita vocea, prin intermediul votului", a afirmat premierul Victor Ponta.

Curtea Constitutionala a României a solicitat Guvernului ca pana la data de 31 august sa transmita listele electorale permanente actualizate in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie.

Citeste si Antena3!

FOTO: Intact images

UPDATE! CCR amana decizia privind referendumul pana pe 12 septembrie. Antonescu ramane interimar... Crin Antonescu: "In toamna, vom avea alegeri parlamentare si, destul de probabil, alegeri prezidentiale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x