Antena Căutare

Victor Ponta la Iaşi: PNL încearcă să-i păcălească pe oameni că vor face autostrada Moldovei. Iohannis şI PNL au acum toată puterea, dar să-i vedem peste un an sau doi

Liderul Pro România Victor Ponta a declarat vineri, la Iaşi, că PNL încearcă să-i păcălească pe oameni că se va face autostradă, precizând că dacă liberalii afirmă că n-au bani de pensii şi alocaţii, atunci nu vor avea fonduri nici pentru proiectele de infrastructură.

Victor Ponta a afirmat, în cadrul întâlnirii regionale a filialelor Pro România din zona Moldovei, că este furios, pentru că în anul 2015 a semnat masterplanul de transport, alături de Corina Creţu şi Ioan Rus, dar că ulterior nu s-a mai întâmplat nimic.

Ponta consideră că liberalii încearcă să-i păcălească pe oameni că vor face autostrada.

“Aşa păcăleli n-aţi mai primit aici în Moldova de la nimeni. Sunt furios. În 2015 când eram premier am semnat masterplanul de transport. Apoi am plecat şi au venit cinci premieri. Acum au venit liberalii care strigau în opoziţie că PSD nu face autostrada, dar au anulat recent toate procedurile începute pe acest proiect. Bani europeni n-o să mai fie pentru autostradă. Dacă ei spun că nu mai au bani de pensii şi alocaţii, atunci vor avea de autostrăzi? S-a dat legea pentru autostrada Moldovei, dar este pe hârtie. Este o nedreptate pentru Moldova, dar oamenii n-o să-i uite nici pe pesedişti, nici pe liberali“, a afirmat Victor Ponta.

Totodată, liderul Pro România i-a acuzat pe liberali că “i-a înlăturat pe proştii PSD şi i-a pus în loc pe proştii PNL“.

“Acuma PNL este PSD. Situaţia seamănă cu cea din 2010. Iohannis şi PNL au toată puterea, dar să-i vedem după un an sau doi. Vor păţi ca Băsescu. Ţineţi minte că nu mai putea veni la Iaşi că îl fugărea lumea“, a declarat Victor Ponta.

El a mai spus că Pro România îşi va stabili candidatul la primăria Iaşi după clarificarea sistemului în care vor avea loc alegerile.

“Noi suntem de acord cu alegerea primarilor în două tururi. La Iaşi, candidatul nostru nu va fi Chirica“, a afirmat Victor Ponta.

Liderii Pro România participă vineri dimineaţă la Iaşi la reuniunea filialelor partidului din regiunea nord-est, după care vor fi prezenţi la manifestările oficiale organizate în oraş de Ziua Unirii.

Cu două ore înainte de începerea manifestărilor, în Piaţa Unirii s-au adunat deja peste o mie de persoane.

Sursa : news.ro

Ziua de 24 ianuarie, sărbătorită separat la Focşani, oraşul Unirii, din cauza neînţelegerilor dintre autorităţi... Klaus Iohannis a primit cadouri în valoare de 6.500 de euro. Vezi ce cuprinde lista darurilor primite de președinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x