Antena Căutare

Victor Ponta la PE: Romania se afla intr-un derapaj democratic

"Romania se afla intr-un grav derapaj de la normele democratice, iar protestele din ultimele zile se datoreaza unor actiuni ale actualei Puteri", a declarat presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, in cadrul unor intalniri avute cu lideri ai Parlamentului European de la Strasbourg.

"Ati aflat, cu siguranta, cat de mult au escaladat protestele in Romania in ultimele zile. Zeci de mii de oameni ies in strada, in majoritatea oraselor importante din Romania, pentru a protesta impotriva actualei Puteri, impotriva presedintelui Traian Basescu si impotriva actualei directii a Romaniei (...) In ultimii doi ani, Puterea a initiat o serie de actiuni care au dus, in cele din urma, la protestele care au loc in aceste zile in toata Romania", a explicat Victor Ponta liderilor europeni.

De asemenea, presedintele PSD a povestit la Strasbourg si modul cum a numarat Roberta Anastase voturile pe Legea pensiilor.

"Intr-un act fara precedent intr-o democratie, presedintele PDL al Camerei Deputatilor a fraudat in septembrie 2010 votul la Legea pensiilor, acest act fiind promulgat in cele din urma de presedinte, in ciuda protestelor societatii civile", a spus Ponta.

Din punctul de vedere al USL singura solutie de revenire la un climat democratic normal in Romania, in acest context, o reprezinta alegerile anticipate, a conchis Ponta.

Foto: Intactimages

Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt „Viermi care isi merita soarta”... Suspendarea lui Traian Basescu planuita de Opozitie, "oprita" de CCR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x