Antena Căutare

Victor Ponta: Le urez romanilor sa reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care il mai avem sub regimul Basescu

"Le urez romanilor sa reziste, sa treaca peste acest moment greu pentru tara noastra si sa stie ca este ultimul 1 Decembrie pe care il mai avem sub regimul Basescu", a declarat, miercuri, presedintele PSD, Victor Ponta la finalul unei dezbateri despre justitie, de la Cluj-Napoca.



Prin acest angajament, Uniunea Social Liberala promite sa nu colaboreze cu Traian Basescu si cu PDL.

Intrebat la finalul dezbaterii ce anume ureaza romanilor de 1 Decembrie, Ponta a spus ca le ureaza "sa reziste, sa treaca peste acest moment greu pentru tara noastra".

Victor Ponta aminteste in discursul sau despre consecventa ardelenilor in a-i acorda credit lui Traian Basescu, chiar si atunci cand romanii din alte regiuni ale tarii l-au respins.

"Chiar si in 2009, oamenii din Ardeal au crezut in Basescu si in PDL. Aici, la Cluj, si aici, in Ardeal, infectia PDL-ului a izbucnit, in ultimele zile, cu o violenta incredibila, chiar socanta pentru unii. Cred ca oamenii din Transilvania isi dau seama acum ca au fost mintiti si inselati de un om ca Traian Basescu", a adaugat liderul PSD.

"Daca vom castiga la anul in Transilvania, vom castiga in toata Romania", a declarat, la Cluj, Victor Ponta.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Mesajul lui Traian Basescu de Ziua Nationala: Arborati steagul ca semn al mandriei de a fi roman... USL si-a lansat programul politic "Angajamentul pentru Romania" fara Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x