Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Nici de ministru nu ar fi bun! Este scandalagiu”

Joi seara, Vasilica Viorica Dăncilă l-a atacat dur pe contracandidatul ei din turul doi la alegeri prezidențiale 2019. Aceata a afirmat că președintele Klaus Iohannis nu ar fi potrivit nici măcar pentru funcția de ministru, caracterizându-l ca fiind „scandalagiu”.

Viorica Dăncilă îl atacă pe Klaus Iohannis

Liderul PSD a făcut un șir de afirmații la adresa reprezentantului PNL, Klaus Iohannis. Aceata consideră că românii s-au săturat de un președinte scandalagiu.

„Nici de ministru nu ar fi bun. Ca să fii ministru sau prim-ministru trebuie să fii un om implicat, un om ca să muncească 24/24 de ore și 7 zile din 7. Trebuie să muncești. Domnul Iohannis cred că din 365 de zile, dacă jumătate le-a muncit e mult”, a spus Dăncilă într-o emisiune.

Viorica Dăncilă, liderul PSD, și-a exprimat opinia și despre viitorul României în mâinile lui Klaus Iohannis.

„Cred că oamenii s-au săturat de acest președinte scandalalgiu. Românii nu vor să vadă un președinte care e întors cu cheița. Eu cred că mâine ar putea să dispară USR-iștii, UDMR-iștii, răspoimâine să dispară pensionarii, că nu mai sunt bani de pensii. Deci tot ce nu-i convine trebuie să dispară”, a ținut să scoată în evidență Dăncilă.

Recomandari