Antena Căutare

Viorica Dăncilă, întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România: Ce a răspuns

Viorica Dăncilă, întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România: Ce a răspuns

Viorica Dăncilă, întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România: Ce a răspuns
Ce a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România, iar aceasta a răspuns că nu are aroganță.

Candidata la prezidențiale 2019, turul 2, a răspuns că nu are aroganță, dar că se consideră mai curajoasă decât cotracandidatul ei, Klaus Iohannis, care refuză dezbatere.

”Eu nu am această aroganţă şi nu îmi place niciodată să vorbesc despre mine. Eu cred că acest lucru trebuie să îl decidă femeile din România. Fiecare are lucruri bune şi lucruri mai puţin bune. Important este să preluam de la toţi lucrurile bune”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

„ În primul rând Regina Maria, Ana Aslan, sunt foarte multe femei care pot reprezenta un model nu numai pentru mine, ca femeie, dar şi pentru bărbaţi. Modul în care s-au comportat, modul în care şi-au apărat ţara, modul în care s-au implicat, cred că merită admiraţia tuturor. Ecaterina Teodoroiu, sunt multe femei care merită aprecierea noastră, a tuturor”, a subliniat Dăncilă, întrebată care sunt primele trei femei din istoria României care pot fi un exemplu.

Cât despre contracandidatul său, Klaus Iohannis, ”Aş putea spune că am fost mult mai puternică decât contracandidatul meu. Eu îmi doresc şi în acest moment o dezbatere cu Klaus Iohannis, iar preşedintele este cel care refuză. Nu are acest curaj să vina şi să avem o dezbatere aşa cum este normală în orice stat membru al UE”, a conchis Dăncilă.

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Astăzi a împlinit 18 ani și s-a dus direct la vot! El votează pentru că îi pasă de ... Alegeri prezidențiale 2019. Românii ies astăzi la vot pentru turul II! Ce reguli există...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x