La ce trucuri apelează PSD pentru voturi. Viorica Dăncilă, scrisoare revoltătoare:”Iohannis vă va lua și ultimii bani de mâncare și medicamente!”

O scrisoare semnată de candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2019 Viorica Dăncilă și distribuită în numeroase localități a stârnit revoltă pe internet. În pliantul respectiv, aceasta le cere românilor să o voteze, întrucât ”Iohannis și ai lui” le vor lua „și ultimii bani de mâncare sau medicamente”.

Viorica Dăncilă, scrisoare revoltătoare:”Iohannis vă va lua și ultimii bani de mâncare și medicamente!”

Scrisoarea distribuită de PSD a fost distribuită în mai multe zone din țară, iar imagini cu aceasta au ajuns și pe internet, stârnind un adevărat val de revoltă.

În pliantul respectiv, Dăncilă spune că ”aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine”, dar și că ”dictatura amenință să se instaureze.”

Cifre uimitoare pentru Viorica Dăncilă după conferința maraton pe care a susținut-o marți seară. Câți alegători a câștigat

„Dragi români,

Aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care nu mai vrem să plece. La votul de pe 24 noiembrie, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestei dictaturi care amenință să se instaureze. Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

Eu, Viorica Dăncilă și Partidul Social Democrat, nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român să nu stea cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente.

O nouă gafă marca Viorica Dăncilă. Candidatul din turul doi la alegeri prezidențiale s-a semnat „Bucătar-Șef” într-o scrisoare oficială

Dragi români, pe 24 noiembrie, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între noi și ai noștri!

Viorica Dăncilă, Candidatul PSD pentru Președinția României”, este scrisoarea redată integral, ce a fost transmisă în mai multe județe.

La ce trucuri apelează PSD pentru voturi.  Viorica Dăncilă, scrisoare revoltătoare:”Iohannis vă va lua și ultimii bani de mâncare și medicamente!”

De asemenea, ministrul Muncii, Violeta Alexandru susține că are dovezi că în anumite județe poștașii, influențați de lideri ai PSD, le spun oamenilor că nu își vor mai primi pensiile dacă îl vor vota pe Iohannis.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri