Antena Căutare

15 masini, implicate in mai multe accidente in lant pe A2. Traficul a fost inchis la kilometrul 143

Circa 15 masini au fost implicate in mai multe accidente in lant pe Autostrada Soarelui, Bucuresti – Cernavoda. Traficul rutier spre mare s-a desfasurat ingreunat mai multe ore si a fost deviat pe rute ocolitoare. La kilometrul 143, traficul a fost blocat, dupa ce, cu 10 minute inainte, fusese reluat in conditii normale de autoritati.


Traficul fusese reluat in jurul orei 10:00 pe toate tronsoanele. Conform reporterului Antena 3, Petre Nechita, exista cel putin sase puncte de pe autostrada unde au avut loc accidente si cel putin trei persoane care au avut nevoie de interventie medicala, in urma accidentelor.

"In toate zonele in care au avut loc tamponari sunt echipaje ale Politiei Rutiere si pot sa va spun ca au ramas si efectivele schimbului trei la munca, pana cand carosabilul va fi eliberat, masinile indepartate si traficul va fi realuat in conditii normale", a declarat seful Politiei Autostrazi, Carol Varna.

Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere a Politiei, a declarat in direct la Antena 3 ca recomanda sporirea atentiei din partea soferilor. „Pe autostrada, unde se desfasoara circulatia la viteza mai mare, este nevoie de mai multa atentie."

Cauzele accidentelor sunt viteza excesiva si nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

"Capone", iubitul Andreei Spataru, retinut de procurori in conflictul de la Gara de Nord... Fiii interlopului Gore au fost prinsi cu droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x