Antena Căutare

5 evenimente din București la care poți participa mâine, 9 iunie

Daca ai ramas in București weekendul acesta si nu ai inca planuri, noi venim in ajutorul tau cu cateva evenimente care promit sa fie interesante. Iata evenimentele si locul unde urmeaza sa se desfasoare acestea.

Dăcă ai rămas în București weekendul acesta și nu ai încă planuri, noi venim în ajutorul tău cu câteva evenimente care promit să fie interesante. Iată evenimentele și locul unde urmează să se desfășoare acestea.

Evenimentela de sâmbătă, 9 iunie

1 Cărți pe roți. Eveminetul se desfășoară în Parcul Regele Mihai I, unde oamenii se vor întâlni la ora 11.45 pentru o acțiune de informare care durează 2 ore.
2 PROEDUS. Evenimet desfășurat tot în Parcul Regele Mihai I. Între orele 10.00-18.00 sunt aștepați oamenii pentru a desfășura scrosuri pe traseul: Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle - Aleea Cariatidelor - Bd. Constantin Prezan - Arcul de Triumf - bd. Kiseleff - fântana Modura. La eveniment sunt așteptați, estimativ, 6.000 de participanți.
3 Teatrul Țăndărică. Spectacol de teatru organizant în Parcul Sebastian între orele 7.00-21.00
4 Teatru Excelsia. Evenimentul are loc în Piața Constituției și se desfășoară între orele 10.00-23.00
5 Creat. Evenimentul are loc la Centrul Istoric și constă într-un spectacol de sinfonii pe asfalt desfășurat de la ora 20.00 până la 22.00.

În afară de aceste evenimete culturale, sportive sau de informare vor mai exista și mitinguri sau marșuri, iar Primarul General, Gabriela Firea a anunțat în legătură cu sâmbătă, 9 iunie urmptoarele: „Având în vedere numărul mare de evenimente care au loc în data de 9 iunie în Bucureşti, precum şi amploarea acestora, fac un apel catre toţi organizatorii acestor manifestări să respecte termenele şi condiţiile stabilite împreună cu autorităţile publice, prin protocoalele de organizare şi desfăţurare a adunărilor publice aprobate, astfel încât evenimentele să se desfăţoare paşnic şi civilizat, în deplină siguranţă a cetăţenilor.
Primăria Capitalei, împreună cu Jandameria, Poliţia Rutieră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti precum şi unităţile de poliţie locală de sector, instituţii care au responsabilitatea de a asigura siguranţa cetăţenilor, vor lua toate măsurile legale astfel încât aceste evenimente să se desfăţoare în cele mai bune condiții”.

Bacalaureat 2018 Moldova: Elevii susțin azi a doua probă de examen... Vremea 9 iunie. Prognoza meteo anunță caniculă și furtuni cu fulgere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x