Antena Căutare

A fost atacata cu acid, a ramas desfigurata pentru restul vietii, dar NU il uraste pe agresor

A ramas cu cicatrice pentru totdeauna, dupa ce o persoana necunoscuta a atacat-o cu acid, insa Naomi Oni, in varsta de 20 de ani, spune ca nu o mai uraste pe persoana care i-a distrus viata.

Tanara Naomi Oni a suferit arsuri in profunzime pe fata, mana, brat si picior, intr-un incident teribil. De asemenea, a orbit complet timp de doua zile si si-a pierdut parul, genele si sprancenele, dupa ce o persoana imbracata intr-un niqab (vesmant purtat de unele femei de religie musulmana) a aruncat acid peste ea, in timp ce mergea spre casa.

Intr-un interviu special pentru TheSun, asistenta la un magazin Victoria’s Secret din Londra a spus ca “I s-ar fi putut intampla oricui. Vreau doar ca persoana care a facut asta sa recunoasca, sa isi asume responsabilitatea. Oare cum poate dormi noaptea stiind ca mi-a facut asta?”.

Mai mult, tanara de 20 de ani marturiseste ca “Am incetat sa mai urasc persoana respectiva. Mi-e mila de ea si ma intreb ce se intampla in viata ei, incat sa simta nevoia sa faca o alta persoana sa sufere atat de mult”. Cu toate acestea Naomi spune ca ar vrea sa agresorul sa fie prins, pentru siguranta tuturor.

Cat timp a fost in spital, aproape o luna, tanara a urmarit un documentar despre vietile femeilor din pakistan care au fost atacate cu acid. “Oamenii de acolo sunt intr-o stare mult mai grava decat a mea. Stiu cine le-a atacat si cu toate acestea nu li s-a facut dreptate. Daca ele pot fi atat de puternice, atunci eu nu am nicio scuza”, a povestit ea.

Naomi, care planuia sa mearga la facultate toamna aceasta, spera acum sa le poata ajuta pe alte victime cu cicatrici pe fata. “Aceasta experienta m-a invatat ca viata e prea scurta pentru a nu iti urma visele – trebuie sa indraznesti. Poate pot fi make-up artist pentru oamenii care au trecut prin experiente asemanatoare sau care au probleme cu pielea”, a mai spus ea.

sursa foto: thesun.co.uk, aajkikhabar.com

AVIZ AMATORILOR: Topul celor mai accesibile masini: "bijuterii" mai ieftine de 10.000 de euro... Pericol de explozie in Bucuresti! O casa a luat foc si exista riscul ca cele doua butelii pe care proprietarii le aveau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x