Antena Căutare

A fost deslușit misterul ”doamnei cu coasa”, care a apărut la încoronarea Regelui Charles. Ce era

Westminster Abbey a dezvăluit cine este, de fapt, ”doamna cu coasa”, care a apărut, pentru puțin timp, în fața ușii bisericii. Apariția a făcut furori în social media, iar acum reprezentanții locului vor să lămurească întreaga situație.

colaj de imagini cu regele charles si silueta imbracata in negru si cu un toiag Galerie
Westminster Abbey a dezvăluit cine este, de fapt, ”doamna cu coasa”, care a apărut, pentru puțin timp, în fața ușii bisericii. Apariția a făcut furori în social media, iar acum reprezentanții locului vor să lămurească întreaga situație. | Profimediaimages.ro si Captura BBC

Westminster Abbey a dezvăluit cine este, de fapt, ”doamna cu coasa”, care a apărut, pentru puțin timp, în fața ușii bisericii. Apariția a făcut furori în social media, iar acum reprezentanții locului vor să lămurească întreaga situație.

Cine era silueta îmbrăcată în negru care s-a văzut trecând prin dreptul ușilor

Identitatea misterioasei figuri, care a putut fi văzută pentru scurt timp la încoronarea Regelui Charles al III-a, la Westminster Abbey, a fost dezvăluită.

În timpul ceremoniei, care a fost difuzată în direct, o siluetă îmbrăcată complet în negru a fost văzută în timp ce trecea prin dreptul ușilor. Aceasta ținea în mână un obiect ce părea a fi un toiag lung, deși unii au considerat că este vorba despre o coasă.

Citește și: Coincidență sau strategie? La încoronarea tatălui său, Prințul Harry a pățit același lucru ca Meghan Markle la funeraliile Reginei

Persoana, numită „doamna cu coasa”, a pornit o mulțime de teorii în social media. Unii chiar au spus că este Meghan Markle deghizată, în timp ce alții au considerat apariția drept un semn de la Prințesa Diana.

Reprezentanții Westminster Abbey au fost întrebați cui aparține silueta care a creat vâlvă pe internet. Aceștia au afirmat că este vorba despre un laic care își făcea treburile zilnice, în timp ce Regele Charles era încoronat.

Conform sursei citate anterios, un verger participă la serviciile religioase, dar nu este, de fapt, un membru al clerului, ci un laic. Acesta este mai mult un îngrijitor al locului. Laicii pot fi văzuți uneori purtând un toiaj, ca simbol al funcției.

Citește și: De ce au întârziat Prințul William și Kate Middleton la ceremonia de încoronare. Regele Charles a fost deranjat de asta

Rezultate Loto 11 mai 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Moaștele Sfântului lui Ioan Gură de Aur, furate. Ce spune religia despre gest și cât de periculos e din punct de vedere ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x