Antena Căutare

A murit călcat de mașină, dar și-a salvat familia. Bărbatul abia devenise tătic

A încercat să își salveze familia, însă el a decedat strivit de roțile mașinii. Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a riscat viața pentru fiica sa de câteva luni, soție și soacră. 

A încercat să își salveze familia, însă el a decedat strivit de roțile mașinii. Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a riscat viața pentru fiica sa de câteva luni, soție și soacră.

Bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul în care a simțit un miros de fum. Acesta a coborât din mașină, însă a uitat să tragă frâna de mână și mașina s-a pus în mișcare.

În apropierea locului unde s-a produs incidentul se afla o râpă, astfel bărbatul a încercat cu toată forța să tragă autovehiculul dar fără nicio șansă de câștig. Bărbatul a fost prins sub roțile mașinii și a decedat pe loc.

„Unde te-ai dus tu dragu' mamei şi m-ai lăsat cu inima ruptă în două. M-ai lăsat cu sufletul îndurerat. Vino înapoi la mama ta şi la familia ta. Mama te aşteaptă!!!”, a scris mama bărbatul pe o rețea de socializare.

Bărbatul a devenit tată în urmă cu câteva luni, iar simțul părintesc dar și iubirea l-au făcut să își dea viața pentru a-și salva familia.

„Ieri, 21 august, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele. Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Rudele morților de la Săpoca dau lovitura de grație! Detaliul scăpat din vedere de autorități!... Loviți de o creangă în timp ce se jucau în parc. Doi copii din Bârlad au ajuns la spital cu traumatisme și fracturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x