Căutare Live

A venit primăvara cu ploi și vânt! Nu îți uita umbrela acasă!

Miercuri, cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul şi nord-vestul ţării, unde va fi variabil.

Meteo

Miercuri, cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul şi nord-vestul ţării, unde va fi variabil.

Va ploua, pe arii extinse, în prima parte a intervalului, îndeosebi în jumătatea de sud-est, iar noaptea, mai ales în cea de nord-vest. Cantităţile de apă vor fi însemnate în Oltenia, Munţii Banatului şi sud-vestul Transilvaniei; moderate în Muntenia, Carpaţii Meridionali şi nordul Moldovei şi în general slabe, în celelalte regiuni. Pe crestele montane, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va fi slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul, sud-estul ţării şi zonele înalte de munte. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldă.

Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, în regiunile sudice şi de răsărit, dar şi mai ridicate, decât acestea, în interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade, iar cele minime între 2 şi 8 grade.

În București, cerul va fi predominant variabil, cu unele înnorări noaptea, iar spre sfârşitul intervalului, trecător vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade. Dimineaţa vor mai fi condiţii de ceaţă.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Creştinii prăznuiesc astăzi Mucenicii sau sărbătoarea celor 40 de sfinţi! Ce trebuie să faci azi ca să ai noroc tot anul...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri