Antena Căutare

A zecea zi de proteste in Capitala: 800 de persoane in piata

Romanii nu renunta la protestele care dureaza de 10 zile. Cateva zeci de protestatari s-au adunat si duminica in Piata Universitatii pentru a cere demisia presedintelui si caderea Guvernului Boc.

UPDATE 22:45 Piata Universitatii a inceput sa se goleasca.

UPDATE 22:41 Proteste anti-Putere in mai multe orase din tara: Vezi desfasurarea de forte!

UPDATE 22:22
Aproximativ 800 de persoane scandeaza la Universitate impotriva clasei politice si in special a presedintelui Traian Basescu si a Guvernului. La protest participa si profesori din Capitala.

UPDATE 21:01 Casa Regala: Intreaga Familie Regala este alaturi sufleteste de toti cei care au in aceste momente nevoie de incurajare si solidaritate

UPDATE 20:57
Protestul se desfasoara fara incidente. Acestia scandeaza "Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati", "Jos Basescu", "Monarhia salveaza Romania" si "Fie iarna, fie vara, pana pleci noi stam afara".

UPDATE 16:53 Majoritatea mesajelor afisate de protestatari sunt pro monarhie. In cursul zilei de duminica Familia Regala a Romaniei a remis un comunicat cu privire la proteste.

UPDATE 15:56 Casa Regala a Romaniei incurajeaza mesajele revolutionarilor

Oamenii au venit inca de la ora pranzului in centrul Capitalei si nu au de gand sa plece acasa in ciuda temperaturilor scazute si a ninsorii.

La manifestatie sunt asteptati si profesorii.





Foto: Intact Images

VIDEO! Urmarire ca in filme in centrul Bucurestiului: Un sofer a lovit 9 masini... INM: Avertizare de vreme rea pentru judetul Alba: Vezi prognoza meteo pe trei zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x