Antena Căutare

Accident cumplit în București! Un autobuz a fost lovit din plin de un tramvai! În ce stare sunt victimele

În Capitală a avut loc un accident, în această dimineață, pe linia de tramvai 41. Şase persoane au fost rănite după ce o garnitură a lovit în plin un autobuz al liniei 641.

Accident cumplit în București! Un autobuz a fost lovit din plin de un tramvai! În ce stare sunt victimele
Accident: tramvaiul lovește din plin autobuzul | Digi24

În ambele mijloace de transport se aflau pasageri, dintre care șase sunt răniți. Printre cei răniți se numără șoferii celor două mijloace de transport.

Potrivit Digi24, accidentul s-a produs la capătul liniei tramvaiului 41 de la Piața Presei Libere.Au fost trimise imediat mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe SMURD. Niciunul dintre răniți nu este în stare gravă și nu a avut nevoie de transport la spital.

Mai mult, circulaţia tramvaielor 41 a fost blocată luni dimineaţa timp 65 de minute, din cauza unei persoane căreia i s-a făcut rău în tramvai în zona Piaţa Presei Libere, potrivit reprezentanţilor STB.


Aceştia au anunţat că până la refacerea fluxului normal de circulaţie, va mai dura câteva zeci de minute.


"După o blocarea de 65 minute (05:55-07:00), s-a reluat circulaţia liniei 41, la capăt de linie Piaţa Presei" a informat STB într-un mesaj publicat pe pagina de Twitter.


Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deserveşte zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere.

Lecţie de istorie, predată direct în închisoare. Profesoara și-a dus elevii la Jilava... Așa te fură escrocii de Black Friday! Acestea sunt înșelătoriile care te lasă falit și tu crezi că ai câștigat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x