Antena Căutare

Accident grav în București! O mașină s-a ciocnit cu un autobuz. Două persoane au murit pe loc. Atenţie, imagini tulburătoare! - FOTO, VIDEO

Un accident grav a avut loc în Bucureşti, pe Şoseaua Petricani, miercuri noaptea, după ce o mașină s-a ciocnit cu un autobuz. Două persoane au murit. 

Un accident grav a avut loc în Bucureşti, pe Şoseaua Petricani, miercuri noaptea, după ce o mașină s-a ciocnit cu un autobuz. Două persoane au murit.

Maşina venea dinspre Pipera, către Colentina, pe Şoseaua Petricani, şoferul pierzând controlul volanului şi intând pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autobuz care se retrăgea.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi un pasager au murit. Ambele maşini au fost grav avariate.

La acea oră, autobuzul nu mai transporta pasageri, dar şoferul a fost şi el rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo - carosabil umed. Poliţiştii spun că cei doi circulau cu viteză foarte mare, iar şoferul nu a mai putut stăpâni volanul.

În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului şi a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, traficul pe Şoseaua Petricani a fost blocat pe ambele sensuri timp de trei ore.

E oficial! Merg sau nu copiii la școală vineri, pe 25 ianuarie?! Anunțul făcut de autorități ... Tragedie în Suceava! Doi frați și-au văzut moartea cu ochii după ce camera în care se aflau a izbucnit în flăcări. Copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x