Antena Căutare

Accident grav produs pe DN1, in judetul Cluj. Cinci persoane au murit

Carnagiu in apropiere de in judetul Cluj. Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav intr-un accident care a avut loc pe DN1 in localitatea Stejeris.Traficul in zona este blocat. Din primele informatii, soferul unui autoturism a intrat pe contrasens si a lovit o alta masina care circula regulamentar.

Antena 3


De asemenea, oficialul a adaugat ca spera ca traficul sa fie fluidizat in circa 15 minute, cand politistii rutieri vor elibera circulatia pe un singur sens, in valori alternative.

Din primele informatii, un sofer care mergea dinspre Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.

Din cele mai recente informatii, alte trei persoane au fost ranite in accident si transportate la spital. Informatiile initiale indicau o singura persoana ranita in accident si cinci morti.


foto: Intact Images

Fiii interlopului Gore au fost prinsi cu droguri... 20 de tineri s-au batut cu bate si furci intr-o comuna din judetul Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x