Antena Căutare

Momente cumplite pentru o actriță de filme pentru adulți! Ce s-a întâmplat în camera în care și-a dat întâlnire cu un bărbat

O actriță de filme pentru adulți a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată cu cuțitul în propria cameră de hotel. 

O actriță de filme pentru adulți a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată cu cuțitul în propria cameră de hotel.

Femeia în vârstă de 21 de ani a mărturisit în fața anchetatorilor că l-a cunoscut pe atacator prin intermediul unei aplicații de dating, după care l-a invitat în camera sa de hotel din New York.

Ar fi trebuit să se întâlnească în holul hotelului, însă bărbatul i-a spus că nu reușește să o găsească, motiv pentru care femeia l-a invitat direct în cameră.

Atunci când a intrat pe ușă, însă, tânărul a încercat să o violeze și a amenințat-o cu moartea. Agresorul, care ținea în mână un cuțit, a împins-o la un moment dat în baie, dar tânăra a reușit să fugă.

„Mi-a fost teamă. Niciodată nu am avut experiențe violente. Sincer, acum mă tem de bărbați”, a povestit femeia care a dezvăluit că a început să lucreze ca actriță de filme porno în urmă cu opt luni.

Deocamdată, individul nu a fost identificat, iar poliția anchetează cazul.

Incident dramatic în Capitală. Un tânăr consilier parlamentar a fost găsit fără viaţă în lacul Herăstrău... Adolescent de 18 ani, mort de gripă, la câteva zile după diagnosticare. Cazurile sunt tot mai dese printre tineri, anunț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x