Antena Căutare

Actriță Ruxandra Porojnicu, stabilită în din Marea Britanie, este revoltată din cauză că nu se iau măsuri împotriva traficului de persoane

Actrița Ruxandra Porojnicu care apare în cunoscutul serial britanic Coronation Street spune că guvernul britanic nu face suficient pentru a opri traficul de persoane.

Actrița Ruxandra Porojnicu care apare în cunoscutul serial britanic Coronation Street spune că guvernul britanic nu face suficient pentru a opri traficul de persoane.

Ruxandra, care interpretează în serial tocmai o tânără căzută în capcana sclaviei moderne. Alina Pop, spune că autoritățile britanice trebuie să facă mai mult pentru a-i ajuta pe oamenii care trec prin situația personajului căruia îi dă viață pe micul ecran.

„Cred că guvernul are rolul cel mai important în acest sens. Trebuie să comunice mai mult cu oamenii care vin aici, pentru a-și cunoaște drepturile”, a declarat ea pentru Daily Star Sunday.

„Este atât de simplu ca persoanele din țările sărace să fie manipulate, deoarece tot ce doresc doar să aibă ce pune pe masă. Le face atât de vulnerabile”, este de părere Ruxandra.

Ruxandra a mai spus că a citit o mulțime de povești ale unor oameni care au trecut prin ce a trecut personajul interpretat de ea.

„M-am gândit cum ar fi trebuit să fie pentru ei. M-a afectat cu adevărat emoțional și am simțit-o cu toată ființa mea”, a mai spus actrița.

20.000 de litri de vodcă au dispărut în Derbyshire. Șofer român de motostivuitor, principalul suspect... Burcea, Paralela 45: Valoarea voucherelor de vacanţă, acordate în primul semestru, a fost de 202 milioane euro. Litoralu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x