Antena Căutare

Scandal la grădiniță. O educatoare ar fi lovit un băiețel de 3 ani în zona intimă. Acuzațiile părinților sunt șocante!

E scandal la o grădiniţă din Focşani. Părinţii unui băieţel de trei ani o acuză pe educatoarea acestuia că l-a zgâriat pe gât şi l-a lovit de mai multe ori, în zona intimă. Traumatizat, copilul ar refuza acum să se mai întoarcă la grădiniţă, şi chiar să meargă la baie.

E scandal la o grădiniţă din Focşani. Părinţii unui băieţel de trei ani o acuză pe educatoarea acestuia că l-a zgâriat pe gât şi l-a lovit de mai multe ori, în zona intimă. Traumatizat, copilul ar refuza acum să se mai întoarcă la grădiniţă, şi chiar să meargă la baie. S-au deschis anchete şi un dosar penal.

„Copilul a spus că doamna educatoare m-a dus la baie, m-a tras de par, m-a ameninţat că mă duce la grupa plângăcioșilor.”

Sunt acuzaţiile părinţilor unui copil de trei ani, care a venit de la grădiniţă zgâriat pe gât. Pentru că ar fi fost obraznic, spune el.

„A început să fie mai agitat, nu dorea să meargă la toaletă, nu se exprima cum trebuie. Când îl întrebam ce s-a întamplat azi la gradiniţă, nu răspundea nimic”, povestește mama băiatului.

Părinţii au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Focşani, dar şi la Inspectoratul Şcolar. Cu toate acestea, reprezentanţii grădiniţei spun că nu cred că educatoarea, angajată din luna septembrie, ar fi putut să lovească vreun preşcolar din grupa ei.

VIDEO| Un militar și-a aruncat blocul în aer și apoi a încercat să se sinucidă, doar pentru că fusese părăsit de iubită!... Lege pensii. Tabelul complet: Când ieși la pensie în funcție de anul nașterii?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x