Antena Căutare

Tamara Buciuceanu Botez a murit. Fuego, în stare de șoc la aflarea veștii - VIDEO

Marea actriță Tamara Buciuceanu Botez a murit. Prin telefon, la Agenția Vip, Fuego este în stare de șoc. Iată ce amintiri emoționante are artistul.

Marea actriță Tamara Buciuceanu Botez a murit. Prin telefon, la Agenția Vip, Fuego este în stare de șoc. Iată ce amintiri emoționante are artistul.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale lui Paul Surugiu s-a petrecut în platoul Agenția Vip, în urmă cu patru ani. Fuego este în lacrimi, remomorând acel moment.

Prin telefon, Fuego enumeră rolurile pe care le-a interpretat Tamara Buciuceanu Botez și pe care nu o să le poată uita niciodată. Acesta își mai amintește cum îi ducea plăcinte basarabene pentru a-i aduce bucuria.

Paul Surugiu: „Este necesar să ne amintim de acești actori colosali, să-i urmărim!”

Fuego își amintește cu drag de ultima dată când a fost în casa îndrăgitei artiste, de ziua acesteia. El se declară impresionat de telefonul care suna din minut în minut pentru a o felicita. Întâlnirea aceea rămâne una memorabilă.

Imagini în memoriam Tamarei Buciuceanu Botez. Urmărește clipul video pentru a vedea întregul interviu cu Paul Surugiu(Fuego).

Sursa: Antena Stars

Citește ți: Tamara Buciuceanu Botez a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste de la soțul său: „Dragă, eu mă mulțumesc și cu...”

Război în stradă la Barcelona. Mii de oameni s-au luptat cu poliţiştii și au creat haos în jur - VIDEO... S-a aprobat! Schimbare importantă privind cărțile de identitate. Orice român poate să-și modifice datele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x