Antena Căutare

Alertă în Timișoara! Polițiștii sunt pe urmele acestui bărbat! Motivul pentru care este căutat 

E alertă în Timișoara. Poliția de la secția 1 caută un bărbat care ar fi înșelat o persoană în vârstă de 69 de ani, cu o sumă de bani, scrie banatulazi.ro.

Oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat, de 69 de ani, cu privire la faptul că a fost înșelat cu 900 de lei, de către o persoană de sex masculin, a cărui identitate nu o cunoaște. Acum, polițiștii sunt pe urmele lui.

”În fapt, la data de 07 septembrie 2017, cel în cauză i-ar fi solicitat unui bărbat, de 69 de ani, suma de 900 de lei pentru a o schimba în bancnote mai mari, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara și nu s-a mai întors.”

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de înșelăciune, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorului.”, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, oamenii legii au dezvăluit și semnalmentele bărbatului căutat - 1,75, 1.80 metri, constituție robustă, păr șaten.

Poliția a făcut apel la populație, astfel că oricine poate oferi informații cu privire la persoana căutată sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Stare de alertă! Cod portocaliu de INUNDAȚII. Avertizarea vizează opt judeţe... ŞCOLI ÎNCHISE DIN CAUZA VREMII. Pleci la serviciu şi nu ai cu cine să laşi copilul acasă? Iată centrele din Bucureşti ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x