Antena Căutare

Alertă în toată ţara! Lapte cu ANTIBIOTIC pe rafturile supermarketurilor

Laptele ne pune în pericol sănătatea. În magazinele din România, a fost descoperit la vânzare lapte cu antibiotice. Rezultatul a fost confirmat de un laborator de specialitate, iar autorităţile au intrat în alertă.

Laptele ne pune în pericol sănătatea. În magazinele din România, a fost descoperit la vânzare lapte cu antibiotice. Rezultatul a fost confirmat de un laborator de specialitate, iar autorităţile au intrat în alertă

Se fac controale în toată ţara. Pentru că alimentele cu antibiotice sunt extrem de periculoase pentru sănătate - infecţiile devin tot mai greu de tratat. Şi în nicio secundă părinţii nu-şi imaginează la ce risc îşi pot expune copiii şi pe ei înşişi.

Vânzătorul din imagine îşi vinde marfa într-o piaţă din Capitală. Lapte proaspăt de la o fermă din apropiere, vândut în sticle de plastic. Nu are analizele făcute, iar cele făcute în urmă cu două săptămâni nu pot garanta ca laptele recent colectat este şi bun de consumat. Un simplu test în laborator poate demonstra că un aliment se poate trasnforma cu uşurinţă într-un pericol pentru sănătate. Rezultatul este unul cutremurător. O probă de lapte analizată conţine reziduuri de antibiotice.

Mai multe detalii, pe observator.tv!

Copii adormiţi cu vin şi treziţi cu cafea! Noi înregistrări din grădiniţa groazei ies la lumină!... Cutremurător! Scrisoarea de ADIO a lui Ilie Vonica. Ce scrie în mesajul adresat soției sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x