Antena Căutare

Alex Velea, audiat de poliție ca martor în cazul unei crime din Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis prin 20 de lovituri de macetă

Alex Velea ar fi fost audiat ca martor în cazul unei crime oribile care s-a petrecut la Dâmbovița în urma unui atac cu macete. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis prin 20 de lovituri arată primele informații apărute în presă.

Alex Velea, audiat de poliție ca martor în cazul unei crime din Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis prin 20 de lovituri de macetă Galerie
Alex Velea, audiat de poliție ca martor în cazul unei crime din Dâmbovița. | Captură Antena3 CNN.

Vedete precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia ar fi fost participante la un eveniment în calitate de artiști. Din nefericire, a avut loc un atac cu macete care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 41 de ani înjunghiat mortal, relatează Antena 3 CNN și potrivit informațiilor Alex Velea ar fi fost audiat ca martor după întâmplare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost alertați prin numărul de urgență 112. Alex Velea a fost audiat ca martor în urma tragediei, acesta fiind aflat în apropierea locului în care s-a produs agresiunea, relatează sursa citată mai sus.

Atac criminal în Dâmbovița. Vrăjitoarea Sidonia ar fi fost reținută alături de ucigaș

Potrivit informațiilor publicate de Gândul.ro, surse judiciare au declarat exclusiv că petrecerea care s-a încheiat tragic la Hotelul Belmont a avut în prezență mai mulți artiști cunoscuți, printre care și Alex Velea.

Aceleași surse au dezvăluit că tragedia a izbucnit dintr-un „conflict spontan”, iar presupusul criminal este identificat drept Marin Laurențiu, un membru al clanului Fabian. Clanul Fabian este cunoscut drept una dintre cele mai temute grupări interlope din București, fiind acuzat în trecut de diverse infracțiuni precum prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Conducătorul acestei grupări, Marin Fabian, este soțul celebrei vrăjitoare Sidonia și se presupune că ar fi orchestrat evenimente criminale. În urma tragediei, Sidonia a fost și ea reținută de către forțele de poliție.

La fața locului, anchetatorii au identificat decedatul ca fiind un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, iar cadrul acestuia a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână.

Locul crimei a fost un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, locație în care avea loc o petrecere la care participau mai multe vedete, printre care și Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Numele celor care au fost reținuți de polițiști, după crima de la hotelul din zona Padina

Surse au precizat exclusiv pentru Gândul.ro că, după ce bărbatul de 41 de ani a fost înjunghiat de Marin Laurențiu, alți trei bărbați și o femeie au fugit de la locul crimei, urcându-se într-o mașină.

„Făptașii au fugit cu o mașină de la hotel, dar autoturismul, în cele din urmă, a fost blocat în trafic. În mașină se aflau mama unuia dintre cei trei bărbați, rudă cu vrăjitoarea Sidonia, George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani). Cei 4 din mașină se afla la audieri, urmând să se stabilească participarea fiecăruia dintre ei la crimă, toate circumstanțele crimei, cine a comis-o etc.”, au dezvăluit sursele Gândul.

Comunicatul IPJ Prahova

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Prahova.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Ce a putut să facă un român în balcon, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul... Chirii de sub 10 lei într-un oraș din România. Ce spun locuitorii: „Avem cărbune și suntem înconjurați de pădure...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x