Antena Căutare

Alina Dobrin si sotul sau se lupta pentru custodia copilului

,,Meciurile'' continua in familia handbalistei acuzate de sotul ei ca l-ar fi inselat cu o femeie. Cei doi se lupta aprig in Instanta. Au o miza mare: custodia copilului pe care il au impreuna

Nimic nu pare sa-i mai lege pe cei doi soti. Cu exceptia lui David, copilul lor de sapte ani. Fiecare crede ca baiatului i-ar fi mai bine langa el. “Ce-i mai bine pentru copil? Sa ramana cu tatal lui pentru ca isi iubeste parintele foarte mult”, sustine avocata sotului Alinei Dobrin.

Robert Pacuraru arunca acuze grave. Spune ca micutul isi uraste mama si nu mai vrea sa o vada. Baiatul ar fi fost traumatizat dupa ce ar fi surprins-o pe cea care i-a dat viata in ipostaze tandre cu alta femeie. “A vazut-o pe prietena mamei lui in baie si a spus ca are o mare ura impotriva tuturor femeilor”, a mai declarat avocata.

Pe de alta parte, Alina Dobrina firma ca totul este o inventie. Mai mult, crede ca sotul ei incearca sa il influenteze pe cel mic. “M-a afectat, normal! Ganditi-va ca, timp de doua luni, eu nu am putut sa stau singura cu copilul meu la mine in casa. E normal sa afecteze aceasta relatie mama-copil”, a precizat sportiva. Astazi cei doi s-au intalnit la Judecatorie. Alina a avut si sustinatori. Colegele ei au venit sa o incurajeze.

Deocamdata magistratii au cerut anchete sociale la domiciliile fiecaruia dintre cei doi soti. Acestea vor fi luate in calcul atunci cand judecatorii vor decide unde va sta copilul pana la finalizarea divortului. Urmatorul termen in proces este pe 31 ianuarie.

Pericol de explozie pe o sosea din Alba! Un TIR incarcat cu azotat de amoniu s-a rasturnat pe carosabil... Trei familii din Comarnic au ramas pe drumuri, dupa ce casele lor au fost facute scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x