Antena Căutare

Ea e tânăra care s-a aruncat de la etajul 11 al hotelul Intercontinental din Bucureşti. Alina a lăsat un bilet de adio

Avea 21 de ani și vineri seara a fost văzută pe balcon, la etajul 11 al hotelul Intercontinental. S-a aruncat în gol și a murit pe loc, strivită de beton. Alina s-a sinucis, iar în biletul de adio a cerut iertare. Era în depresie.

Avea 21 de ani și vineri seara a fost văzută pe balcon, la etajul 11 al hotelul Intercontinental. S-a aruncat în gol și a murit pe loc, strivită de beton. Alina s-a sinucis, iar în biletul de adio a cerut iertare. Era în depresie.

Alerta a fost dată în jurul orei 21:00, atunci când mai mulţi martori au văzut-o pe tânără prăbuşindu-se în gol. Salvatorii au găsit-o pe terasa etajului doi, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Potrivit observator.tv, Alina Trifu, tânăra de 21 de ani, s-a sinucis. Aceasta a scris un bilet de adio pentru familie şi prieteni în care a declarat că a ales să îşi pună capăt zilelor din cauza depresiei.

Impresionant! Papa Francisc a aşezat Trandafirul de aur la picioarele statuii făcătoare de minuni a Fecioarei Maria... Video. Momentul când femeia a fost luată de viitură, în Prahova. Trei dintre copiii săi au fost găsiți morți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x