Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Amenda de 5.000 de lei, aplicată mamei Luizei Melencu, a fost anulată

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei, după ce femeia a refuzat în primă fază să i se recolteze probe ADN, a fost anulată de conducerea DIICOT. Aceasta ar fi trebuit să plăteasca 5.000 de lei, bani foarte mulți pentru situația în care se află familia sa. Monica Melencu ar fi vrut chiar să-si vândă casa în care locuiește.

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei, după ce femeia a refuzat în primă fază să i se recolteze probe ADN, a fost anulată de conducerea DIICOT. Aceasta ar fi trebuit să plăteasca 5.000 de lei, bani foarte mulți pentru situația în care se află familia sa. Monica Melencu ar fi vrut chiar să-si vândă casa în care locuiește.

Procurorul Giorgiana Hosu, care asigură interimatul la conducerea DIICOT după demisia lui Felix Bănilă, a anulat amenda de 5.000 de lei dată Monicăi Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal.

Potrivit unor oficiali din DIICOT, citați de Antena 3, Giorgiana Hosu a infirmat din oficiu ordonanţa procurorului de caz prin care Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei, motivul fiind că mama Luizei a acceptat în final să i se preleveze probe biologice în vederea efectuării unei noi expertize ADN în SUA.

Ofiţerii de poliţie judiciară s-au prezentat la începutul săptămânii trecute la domiciliul Monicăi Melencu în scopul prelevării de probe biologice, însă mama Luizei a refuzat şi a fost amendată cu 5.000 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Cazul Caracal. Monica Melencu s-a prezentat luni la IGPR, unde i s-au prelevat probe biologice.

Analiza va fi efectuată de către FBI, probele necesare pentru realizarea expertizei fiind deja trimise în Statele Unite. Rezultatul este aşteptat ntr-o lună, după ce se trimte şi proba prelevată de la mama Luizei Melencu.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Directorul unui colegiu din Calafat, răpus de băutură. A fost filmat în timp ce dormea cu capul pe o masă... Caracal: Dovezi șoc! Dincă și băieții lui, acuzații grave: „Cartușele din aparatele de cafea erau...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x