Antena Căutare

Apa și căldura, un lux în București!? Primăria Capitalei a primit amenințări! "Ceva grav se va întâmpla cu rețeaua de termoficare"

Problemele cu apa caldă și căldura pe care bucureștenii din toate sectoarele Capitalei le-au întâmpinat în această iarnă s-ar putea amplifica. Primarul Gabriela Firea spune că a primit amenințări că se va întâmpla ceva grav cu termoficarea în București.

Apa și căldura, un lux în București!? Primăria Capitalei a primit amenințări! "Ceva grav se va întâmpla cu rețeaua de termoficare"
Rețeaua de termoficare din Capitală

"Am primit ameninţări, mesaje, că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti, ca să dea cetățenii vina pe mine şi să pierd eu alegerile.

Dacă le pierd în urma unei bătălii cinstite, atunci nu e nicio problemă, dar dacă sunt astfel de sabotaje cred că trebuie să luăm măsuri.

Dacă ar fi fost o eroare umană, cred că ar fi ieşit şi ministerul Economiei şi ELCEN, ar fi spus că e o greşeală, cereau scuze, spuneau că vor plăti daunele (...).

Au recunoscut chiar că au livrat agent termic cu o temperatură mai mare și știau foarte bine ce vor provoca”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Orele treceau, iar intensitatea durerii o lăsa fără respirație. O boală rară în România macină viața unei studente la me... Circulație îngreunată spre autostrada A4, din cauza unui TIR rămas blocat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x