Antena Căutare

Amenzile au curs fără număr după înmormântarea lui Emi Pian! De ce au fost sancționați cei din clanul Duduienilor

Au fost aplicate amenzi de mii de lei la înmormântarea lui Emi Pian. Mesajul transmis de Jandarmerie, după înmormânatrea lui Emi Pian.

Amenzile au curs fără număr după înmormântarea lui Emi Pian! De ce au fost sancționați cei din clanul Duduienilor
Amenzile au curs fără număr după înmormântarea lui Emi Pian! De ce au fost sanționați cei din clanul Duduienilor | cotidianul.ro

Emi Pian, șeful clanului Duduienilor a fost condus astazi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în această dimineață, deși, ieri se credea că funeraliile vor avea loc abia în jurul prânzului.

Mai mulți aprticipanți la funeraliile lui Emi Pian au fost amendate.

Cordunenii intervin în războiul clanurilor? Ce mesaj neobișnuit au transmis după moartea lui Emi Pian!

Sancțiuni în valoare de 5.500 de lei

Jandarmeria a anunțat că au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, pentru cei prezenți la funeralii si vacre nu au respectat regulile.

Zeci de polițiști și jandarmi au fost scoși în stradă, în zona cimitirului "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană, pentru a se asigura că lucrurile vor decurge conform regulilor impuse în contextul pandemiei, dar și pentru a evita o posibila răfulaă între clanurile interlope.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Însă se pare că nu toată lumea a ținut cont de reguli, astfel ca Jandarmeria s-a văzut obligată să aplice amenzi, celor prezenți la funeraliile organizate de familia din clanul Duduienilor.

"Forțele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii și recomandărilor Jandarmeriei.

Au fost folosite mijloacele de protecție individuală de către participanții la eveniment. Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea.

Acolo unde au fost constatate încălcări ale legii, Jandarmeria a aplicat măsuri în consecință. Astfel, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care au încălcat prevederile legii", a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Cele mai noi date despre situația din România! 61.768 de infecții și 2.700 de persoane decedate din cauza COVID-19... Raed Arafat a răbufnit! Cu cine se află în conflict șeful DSU și ce a semnal de alarmă trage doctorul! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x