Antena Căutare

Ancheta in cazul fetei cazute din tren: "Usa a functionat normal! Copilul a deschis-o ca sa fumeze"

Eleva de 13 ani care a murit dupa ce a cazut din tren la intoarcerea dintr-o excursie cu scoala a deschis usa vagonului si a fost trasa de curentii de aer, in conditiile in care trenul mergea cu viteza foarte mare, potrivit concluziilor Politiei Transporturi.

Anchetatorii Politiei Transporturi Bucuresti si procurorii au facut, marti, un experiment judiciar pentru a vedea cum a fost posibil ca usa vagonului sa poata fi deschisa in timpul mersului si care este efectul asupra unui corp cu aceeasi greutate ca a elevei de 13 ani, daca acesta poate fi tras afara de curent la viteza de aproximativ 140 de kilometri pe ora.

Fata ar fi iesit pe holul vagonului, insotita de o colega, ca sa fumeze o tigara. Dupa ce aceasta a terminat de fumat s-a gandit sa deschida usa vagonului pentru a aerisi, astfel incat parintii si profesorii insotitori sa nu simta mirosul de fum. Din cauza faptului ca la momentul respectiv trenul circula cu o vizita de aproximativ 130-140 de kilometri pe ora, curentul a smuls-o afara pe fata de 13 ani, potrivit primelor concluzii ale anchetei facute de Politia Transporturi.

Loc de joaca in mijlocul campului! Se intampla in Calarasi... UPDATE! MAE a cerut ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x