Andreea nu s-a mai întors acasă după terminarea cursurilor. Tânără în vârstă de 13 ani este căutată de Poliție

O minoră în vârstă de 13 ani este căutată de către poliţiştii din Olt. Tânăra a plecat la şcoală miercuri dimineaţa, dar nu a mai revenit. Minora a fost contactată prin SMS de către mama sa, iar aceasta i-a mărturisit faptul că nu se întoarce acasă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 17:15, de o femeie, în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că fiica sa Andreea Iuliana Cîrciumaru, de 13 ani, a plecat către şcoală în jurul orei 07.20 şi nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor.

Andreea are o înălţime de 165 de centimetri, 52 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui și tenul deschis.

În momentul în care a plecat către școală, tânără era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastru şi încălţăminte sport de culoare portocaliu.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate de poliţişti să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri