Antena Căutare

Atenție, șoferii sunt trași pe dreapta din cauza anvelopelor. ANM a extins avertizarea meteo de vreme extremă

Zăpadă ca-n plină iarnă la munte. Avem imagini spectaculoase de pe creste, unde s-a depus deja un strat consistent. Turiştii s-au bucurat de prima bătaie cu bulgări, deşi pentru unii, drumul până acolo a fost coşmar. Mulţi au fost luaţi pe nepregătite şi nu şi-au echipat încă maşinile cu caucicuri de iarnă. Un autoturism s-a răsturnat, iar patru oameni au fost răniţi uşor.

Zăpadă ca-n plină iarnă la munte. Avem imagini spectaculoase de pe creste, unde s-a depus deja un strat consistent. Turiştii s-au bucurat de prima bătaie cu bulgări, deşi pentru unii, drumul până acolo a fost coşmar.

Mulţi au fost luaţi pe nepregătite şi nu şi-au echipat încă maşinile cu caucicuri de iarnă. Un autoturism s-a răsturnat, iar patru oameni au fost răniţi uşor. Pe Transfăgărăşan, drumarii au scos deja utilajele de deszăpezire. Şoseaua s-ar putea închide mai devreme anul acesta

Turiştii care au urcat astăzi la Bâlea Lac au găsit un peisaj veritabil de iarnă. A nins neîncetat în ultimele ore, iar stratul de zăpadă măsoră deja câţiva centimetri.

Maşinile au patinat pe şosele ca-n plină iarnă

Zăpada de octombrie i-a luat pe nepregătite pe mulţi şoferi, care nu au apucat să schimbe cauciucile de vară cu cele de iarnă. Maşinile au patinat pe şosele ca-n plină iarnă.

Meteorologii spun că în Carpaţii Orientali şi Meridionali va ninge şi în următoarele zile. La altitudini mari stratul de zăpadă se va îngroşa, deşi vântul va sufla cu putere pe alocuri. În zonele mai joase din Moldova şi Transilvania va fi lapoviţă. Iar unde nu va fi zăpadă, vor fi ploi. Dar şi frig. La Oradea au fost astăzi 10 grade, dar în noaptea dintre marţi şi miercuri se anunţă valori negative.

Informația care schimbă tot în cazul Caracal. De ce se refuză experimentul arderii în butoi... Călători printre deșeuri. Autobuzele din Capitală arată ca un coş de gunoi, plin cu gume, resturi de mâncare și ambalaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x