Antena Căutare

Anunț important! Un colos din străinătate FACE RECRUTĂRI în România. Este cea mai cunoscută companie!

Copii şi adulţi cu minţi sclipitoare s-au adunat în Bucureşti, la un test al MENSA, organizaţie care caută cei mai inteligenţi oameni din lume. Cei selectaţi să facă parte din elită trebuie să aibă un coeficient de inteligenţă de peste 131, rezultat în care se încadrează doar două procente din populaţia planetei.

Roberto a venit din Slobozia la testul organizat la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti. L-a îndrumat psihologul şcolii la care învaţă. A făcut mai multe exerciţii, care au arătat că are un coeficient de inteligenţă de 139. Aşa că abia aştepta să fie testat şi de specialiştii MENSA.

În Europa, statisticile plasează România pe ultimele locuri ca şi coeficient de inteligenţă, cu un IQ mediu de 91. Am reuşit, până acum, să îi întrecem doar pe cei din Serbia, Albania şi Muntenegru. Campioniisunt finlandezii, care au, în medie, un IQ de 101.

Peste 2000 de persoane aflate în ROMÂNIA afectate! Totul s-a petrecut în această seară!... Imaginile șocante ale atacului dintr-un autobuz din Capitală! Agresorul s-a predat după şapte ore de căutări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x