Antena Căutare

„Tatăl meu este în spital. Nu se ocupă nimeni de el. Vă rog din suflet să îl ajutaţi” Apelul disperat al unei tinere din Deva

Fiica unui bărbat din Deva, internat în spital cu coronvirus, a lansat un apel de disperare pe o rețea de socializare, pentru ca tatăl ei să primească ajutor.

„Tatăl meu este în spital. Nu se ocupă nimeni de el. Vă rog din suflet să îl ajutaţi” Apelul disperat al unei tinere din Deva
Spitalul Județean Deva

Bărbatul a ajuns la spital acum trei săptămâni, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic, bărbatul, în vărstă de 54 ani, a fost tratat la neurologie și a dat semne de a se însănătoși.

Din cauza închiderii secției de neurologie, acesta a fost transferat pe secția de Interne. Ajuns aici, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit, după spusele fiicei, iar personalul nu i-a administrat nici măcar un supozitor.

Bărbatul a fost apoi testat pentru coronavirus, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat după trei zile.

Nelu Tătaru: Am luat decizia, împreună cu ministrul Apărării, ca managementul Spitalului Judeţean din Focşani, pe perioada starii de urgenţă, să fie asigurat de cadre militare medicale

Fiica sa a lansat pe Facebook un apel dramatic.

„Tatăl meu este în spital cu AVC hemoragic de 3 săptămâni. A fost internat la Neurologie. Cât a fost acolo, lucrurile decurgeau spre bine, chiar îşi revenea. După care secţia s-a închis, a fost mutat pe „Interne”, iar de atunci se simte foarte rău. Nu se ocupă absolut nimeni de el şi aş vrea din tot sufletul, dacă cineva mă poate ajuta să îmi spună o soluţie, cu cine aş putea să vorbesc sau să mă ajute, pentru că e într-o situaţie foarte gravă”, a povestit fata, printre lacrimi.

„Am vorbit cu managerul, mi-a spus că tatăl meu este bine, că are coronavirus şi că de aceea nu i s-a dat drumul acasă. Tatăl meu mă sună şi îmi spune că nu se ocupă nimeni de el. Nu poate merge la baie. Vă rog din tot sufletul dacă puteti să îl ajutati…”, a mai spus tânăra.

Semnal de alarmă! Un alt simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului a fost identificat. "Oricine observă acest semn, pe lângă simptomele săpecifice, să meargă de urgenţă la spital"

Angajaţii Teatrului de Stat Constanţa au donat câte 10% din salariu pentru a cumpăra materiale de protecţie pentru cadre... Tulcea: Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat mortal cumnatul, după ce s-au certat pentru plata unei factur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x