Antena Căutare

Alertă în Vaslui, după ce o fetiță de 12 ani a dispărut de acasă! Peste o sută de jandarmi și polițiști o caută! Ce a scris micuța în biletul lăsat

Desfăşurare impresionantă de forţe într-o comună vasluiană. Aproape 100 de poliţişti şi jandarmi caută o fetiţă de 12 ani, care a fugit marți noapte de acasă.

Desfăşurare impresionantă de forţe într-o comună vasluiană. Aproape 100 de poliţişti şi jandarmi caută o fetiţă de 12 ani, care a fugit marți noapte de acasă.

Cătălina, în vârstă de 12 ani, a dispărut de acasă în cursul nopții de marți și a lăsat în urma ei un bilet în care îi cere mamei ei să se întoarcă până la sfărşitul săptămânii la familie. Femeia i-a părăsit în urmă cu nouă zile şi a plecat în Republica Moldova.

Sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri răscolesc fiecare centimetru din comuna Bălteni. Ajutaţi de localnici şi câini de urmărire, oamenii speră să găsească copila dispărută.

Copila a dispărut de acasă azi noapte. Motivul ar fi unul crunt: tristeţea cauzată de plecarea mamei.

”A zis că de ce îmi strică mama copilăria, de ce a plecat. E a doua oară când îi părătește. Mi-a spus că eu muncesc singur, iar ea își bate joc.”, a povestit, printre lacrimi bărbatul.

Nu este prima dată când mama îşi părăseşte cei trei copii pentru a merge în Republica Moldova. De această dată, însă, fiica ei ar fi vrut să o forţeze să se întoarcă. Poliţiştii continuă căutările până la frontiera cu Republica Moldova. Autorităţile fac apel la cetăţeni în cazul în care o văd pe copilă să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să alerteze cea mai apropiată secţie.

Curs valutar BNR 13 iunie. Euro și dolar, noi creșteri azi!... Descoperire terifiantă în apropierea râului Suceava! Mii de pești, găsiți morți: ”Sunt peste 800 de kilograme. O anchetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x