Antena Căutare

Aproximativ 1.400 de locuinte au ramas fara gaze in urma incendiului de la complexul rezidential din Capitala

Aproape 1.400 de locuinte au ramas fara gaze, in urma incendiului care a izbucnit in complexul rezidentil Confort City din Bucuresti. O echipa de interventie a sistat alimentarea.

O echipa de interventie a Distrigaz Sud Retele a izolat perimetrul si a sistat alimentarea cu baze naurale in zona afectata, din localitatea Popesti - Leordeni.

Alimentarea cu gaze naturale a clientilor afectati se va face in cursul zilei de miercuri, "fiind conditionata de accesul echipelor Distrigaz Sud Retele in imobilele respective", anunta Mediafax.

In momentul in care se va face realimentarea cu gaze naturale, in cazul in care clientii simt miros de gaze, sunt rugati sa aeriseasca imediat incaperea, sa nu provoace scantei, sa nu actioneze intrerupatoarele electrice, sa nu foloseasca aparatele electrocasnice si, daca este posibil, sa inchida robinetul de alimentare cu gaze naturale, avertizeaza reprezentantii Distrigaz.

Daca mirosul de gaze din incaperi persista, in ciuda respectarii acestor masuri, clientii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenta al Distrigaz Sud Retele la 021 9281, mai precizeaza Distrigaz.

Municipalitatea ofera truse de prim ajutor locuitorilor din cladirile cu risc seismic. Consolidarile au fost amanante!... Scoala "de maxima securitate" la Deva: Supraveghere non-stop, amprentare digitala, zeci de camere video...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x