Antena Căutare

Arad: Medicii de familie vor sa-si taxeze pacientii, indiferent de servicii

Aproape jumatate din medicii de familie din Arad vor ca de luni sa-si taxeze pacientii, indiferent de serviciile pe care le presteaza. Desi Casa de Asigurari de Sanatate sustine ca masura este ilegala, legea nu prevede sanctiuni.

In aceasta situatie, pacientii au doua solutii: fie platesc intre 10 si 30 de lei pentru consultatie sau tratament, fie isi schimba medicul de familie. Cei mai multi sunt insa nemultumiti si spun ca nu este normal sa plateasca in plus, dupa ce luna de luna isi platesc sigurarile de sanatate.

De cealalta parte, medicii spun ca au investit foarte mult in cabinete si in achizitionarea aparatelor pentru retetele electronice. In plus, birocratia este foarte mare si pentru a face fata consultatiilor, trebuie sa angajeze un om care sa se ocupe de acte. Insa nu toti medicii de familie din Arad vor recurge la aceasta metoda. Multi spun ca a lua bani in plus de la pacient este imoral.

FOTO: Intact Images

Ialomita: Patru profesori, retinuti pentru luare de mita si trafic de influenta... UPDATE! Incendiul violent de pe Soseaua Virtutii din Capitala, stins! Tramvaiul 41 circula!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x