Antena Căutare

Asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, bătută de o pacientă: ”Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva!”

O femeie din comuna Pribești, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul Județean din Vaslui după ce a consumat alcool fără măsură, iar acolo a făcut un scandal monstru. 

O femeie din comuna Pribești, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul Județean din Vaslui după ce a consumat alcool fără măsură, iar acolo a făcut un scandal monstru.

Femeia se afla în stare de ebrietate în momentul în care a fost luată de la un bar și dusă la spitală. Medicii i-au recomandat să rămână internată, însă ea a refuzat cu vehemență și a făcut un scandal monstru. Ba mai mult, în momentul în care o asistentă încerca să o calmeze, ea a lovit-o și a tras-o de păr.

Citește și: Asistentă medicală, bătută și hărțuită?: ”A vrut să mă violeze şi după aia m-a bătut. Sărea pe mine. Vrea practic *****, că asta mi-a şi zis”

A fost nevoie chiar de intervenția celor de la firma de pază, însă nimeni n-a putut să o stăpânească, așa că a fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj de jandarmi.

”Femeia era în stare de ebrietate. A vorbit vulgar, le-a tras de păr, apoi a încercat să le lovească. Este vorba despre o pacientă care vine mereu la Urgențe, din cauza problemelor pe care le are.

Citește și: Mesajul unei mame înainte de a muri de o formă gravă de cancer: „Mi-au spus că sunt sănătoasă, acum o să mor”

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Chiar și mie mi s-a întâmplat să fiu bătută de pacienți aflati în stare de ebrietate. Vin băuți, dau cu palma, dau cu pumnul, noi nu putem decât să-i ajutãm, pentru că de asta sunt aduși aici”, a declarat o colegă a infirmierei bãtute.

După ce au reusit sã o imobilizeze, oamenii legii au transferat-o la sectia Psihiatrie, unde, potrivit managerului SJU, pacienta a primit tratament de specialitate

Pericol la robinet! Apă cu E.coli în spital, la un pas să îmbolnăvească pacienții și medicii... Acoperișuri de bloc smulse de furtună, geamuri sparte și copaci puși la pământ. Cod portocaliu de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x