Antena Căutare

Atenţie dacă plănuiţi să organizaţi petreceri în apartament! De anul viitor cresc amenzile

Atenţie dacă plănuiţi să organizaţi petreceri în apartament. De anul viitor cresc amenzile. Astfel, pentru cei care fac mare gălăgie în bloc amenzile ajung până la 3000 de lei! Iar dacă abaterile continuă, amenzile se pot duba.

Legea prevede amenzi usturătoare şi pentru cei care organizează petreceri sau nunţi la cort. Cine nu plăteşte amenda ajunge să lucreze în folosul comunităţii.

Începând cu 26 ianuarie, cine mai organizează petreceri în apartamente riscă o amendă până la 3.000 de lei. De asemenea, persoanele care înjură sau fac gesturi obscene vor fi amendate cu amenzi cuprinse între 500 și 1.500 de lei.

Modificările erau de mult așteptate de mulți oameni, dar și de polițiștii locali. „Era bine dăcă am fi avut-o și mai de mult timp”, a spus Daniel Constantin, șeful biroului dispecerat Poliția Locală.

Și cei care folosesc bormașina în timpul programului de liniște noaptea și la orele prânzului, vor fi amendați cu sume cuprinse între 2.000 și 3.000 lei. Prevederile vizează și locurile special amenajate pentru petreceri, inclusiv nunțile la cort. Muzica și distracția nu trebuie să-i deranjeze pe locatarii din zonă.

Amenzile se dublează în cazul în care contravențiile se repetă în următoarele 24 de ore.

Șefa Comisiei de Malpraxis, afirmații revoltătoare despre bebelușul mort: ”Ca om, dacă a fost examinat, mereu există și ... Un bărbat din judeţul Constanţa şi-a bătut soţia cu un obiect din lemn până când a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x