Antena Căutare

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, pentru a acorda ingrijiri medicale unei femei

O aeronava care cirula pe ruta Singapore - Amsterdam a aterizat de urgenta, marti dimineata, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Aceasta a fost dusa la Spitalul Elias din Capitala, unde medicii au operat-o de urgenta pentru o sarcina extrauterina, informeaza Mediafax.


"Echipajul medical al aeroportului a urcat imediat in avion si a consultat-o pe femeie, care are 30 de ani si este din Singapore. Intrucat starea acesteia era grava, a fost transportata de urgenta la Spitalul Elias", a precizat purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni.

Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul Elias au constatat ca femeia avea o sarcina extrauterina rupta, ea fiind operata de urgenta. Starea pacientei este buna in acest moment, potrivit sefului Clinicii obstetrica-ginecologie de la Spitalul Elias, profesor doctor Radu Vladareanu.

Cursa si-a reluat zborul spre Amsterdam la ora 8.45

Aeroportul Otopeni are o echipa medicala cu inalta calificare pentru cazurile grave si ambulante dotate la standarde europene, care pot interveni pentru rezolvarea unor astfel de situatii.

Foto: Intactimages

Vezi cum va fi vremea de Craciun!... VIDEO! Un tanar si-a incediat masina, din cauza iubitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x