Au apărut alte simptome ale infecției cu noul coronavirus. Atenție, mergi la doctor dacă te confrunți cu aceste probleme!

Infecția cu noul coronavirus se manifestă, în principal, prin apariția febrei mari și a tusei seci, însă alți bolnavi s-au confruntat cu alte simptome. 

Au apărut alte simptome ale infecției cu noul coronavirus. Atenție, mergi la doctor dacă te confrunți cu aceste probleme!

Multe dintre persoanele care s-au infectat cu noul coronavirus au declarat că au experimentat și alte simptome, pe lângă cele clasice, precum apariția temperaturii ridicate, strănutul, dar și pierderea gustului și a mirosului.

Dacă zilele trecute pe lista oficială, care cuprindea alte opt simptome, au fost adăugate alte trei, între care nasul congestionat, greața și diareea, experții în sănătate vorbesc de alte probleme cu care s-au confruntat bolnavii.

Ce au descoperit medicii români după autopsiile unor oameni morți de COVID-19: ”Ar fi putut să trăiască zeci de ani, dar virusul le-a afectat toate organele!”

Mai exact, experții vorbesc despre faptul că unii dintre bolnavii de coronavirus s-au plâns de simptome neurologice, precum dureri de cap, confuzie, convulsii și chiar accidente vasculare cerebrale.

De asemenea, formele medii de coronavirus determină bolnavii să meargă mai des la baie: ”Problemele digestive și schimbările, spre exemplu apariția scaunelor mai slabe ori apariția nevoii mai dese de a urina poate să indice infecția cu noul coronavirus.”, atrag atenția medicii.

De cealaltă parte, unii bărbați infectați cu noul coronavirus s-au confruntat cu dureri testiculare.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Peste 10 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus

Până acum, simptomele recunoscute oficial pentru noul coronavirus erau tusea, febra sau frisoane, oboseala, durerile musculare, dificultăți de respirație, durere de cap, pierderea mirosului sau gustului și durerea în gât.

Peste 10 milioane de contaminări cu noul coronavirus au fost înregistrate la nivel global, potrivit datelor Universității Johns Hopkins. Aproape simultan s-a atins și alt bilanț negru, 500.000 de decese.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri