Antena Căutare

Au început înscrierile la cele mai importante universităţi din ţară. Medicina, Dreptul, Informatica sunt din nou cele mai căutate facultăți

Au început înscrierile la cele mai importante universităţi din ţară. Medicina, Dreptul, Informatica sunt din nou cele mai căutate de elevii care au luat bacul.

Au început înscrierile la cele mai importante universităţi din ţară. Medicina, Dreptul, Informatica sunt din nou cele mai căutate de elevii care au luat bacul.

Dar, facultăţile care îşi asigură cu adevărat un viitor se numără pe degete. Facultatea de filosofie este goală, deşi depunerea dosarelor a început. În total, sunt 102 locuri. La alte facultăţi din cadrul Universităţii Bucureşti este coadă. La universitate, cea mai căutată facultate este cea de limbii străine. La o specializare concursul se dă cu 75 de candidaţi pe loc.

Şi la secretariatul Universitaţii de Medicină era coadă de la primele ore ale dimineţii.

Anul trecut, peste 3000 de tineri au dat examenul de admitere la Medicină. Au fost 5 candidaţi pe loc. Este una dintre meseriile de care România duce lipsă. Chiar dacă mulţi se pregătesc ani întregi în ţară, după ce cunosc sistemul, pleacă.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuprea Forţei de muncă, sunt aproape 25 de mii de locuri de muncă disponibile. Iar cele mai multe sunt oferite pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, lucrător comercial sau agent de pază.

Cazul Elodia, copie la indigo în Gorj! De data asta, victima e un bărbat, dispărut de șapte ani!... O româncă de 16 ani dă peste cap grila de notare franceză! Corina Negulescu a luat o notă peste maximul posibil la BAC-U...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x