Antena Căutare

Aur si argint pentru elevii romani, la Olimpiada Balcanica de Informatica

Elevii din lotul national de informatica au obtinut trei medalii, una de aur si doua de argint, la Olimpiada Balcanica de Informatica, a XVIII-a editie, care a avut loc la Muntenegru, in perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, potrivit Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Andrei Purice, elev in clasa a X-a la Colegiul National I. L. Caragiale din Ploiesti, a obtinut medalia de aur, iar cele de argint au fost obtinute de Alexandru Tache, clasa a XI-a, Colegiul National de Informatica TudorVianu si Cezar Mocan, de la Liceul International de Informatica, ambele unitati din Capitala.

Din lotul Romaniei a facut parte si Bogdan Andrei Parvu, clasa a XII-a de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti, potrivit MECTS.

La concurs au participat peste 40 de elevi din 10 tari.

Constanta: Medicii au operat o femeie de cancer la san, desi nu suferea de boala... SRI: Nu e cazul sa ne alarmam privind amenintarea terorista in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x