Antena Căutare

Bacalaureat 2018 Moldova: Elevii susțin azi a doua probă de examen

Elevii din Moldova simt din plin fiorii examenului de Bacalaureat 2018. Vineri, 8 iunie, aceștia susțin cea de-a doua probă din sesiunea curentă, prima desfășurându-se pe 6 iunie pentru candidații alolingvi.

Elevii din Moldova simt din plin fiorii examenului de Bacalaureat 2018. Vineri, 8 iunie, aceștia susțin cea de-a doua probă din sesiunea curentă, prima desfășurându-se pe 6 iunie pentru candidații alolingvi.

Bacalaureat 2018 Moldova. Candidații alolingvi au susținut miercuri, 6 iunie, proba la limba și literatura română în 55 de centre de bacalaureat. La examen au fost admiși 2925 de candidați. Conform informațiilor preliminare proba de examen s-a desfășurat fără incidente.

Următoarea probă din sesiunea curentă se desfășoară vineri, 8 iunie, în toate cele 92 centre de bacalaureat. La examenul la limba de instruire vor participa 15348 de candidați, dintre care 12608 vor susține examen la limba și literatura română, iar 2740 – la limba și literatura rusă.

Sesiunea de bacalaureat 2018 se va desfășura în perioada 5-22 iunie. La sesiune au fost admiși 18150 de candidați, dintre care 3020 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 5-26 iunie. Rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat la data de 27 iunie 2018.

Bacalaureat 2018. Când dau elevii din România bac-ul la probele scrise

Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb) este programată marți, 26 iunie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă - la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 28 iunie.

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Limba română

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Matematică

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Istorie

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Anatomie-Biologie

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Chimie

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Fizică

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Geografie

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Informatică

Modele de subiecte pentru proba scrisă de Discipline Socio-Umane

În perioada 11 - 14 iunie 2018 se desfășoară Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a. După un weekend de foc, în care emoțiile vor atinge cote maxime, luni, 11 iunie, se va desfășura prima probă, cea la Limba și literatura română, urmată de proba la Matematică, programată pentru 13 iunie. Elevii din partea minorităților naționale vor participa, pe 14 iunie, la proba de Limbă și literatură maternă. Vezi aici tot ce te interesează despre Evaluarea Națională!

O nouă TRAGEDIE pe șoselele din străinătate: „Au MURIT pe loc! E un DEZASTRU!”... 5 evenimente din București la care poți participa mâine, 9 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x