Antena Căutare

Bărbatul care a încercat să-şi omoare soţia în trafic, găsit mort în casă! Ce s-a întâmplat (FOTO)

Bărbatul care în urmă cu mai bine de un an a provocat un accident în Capitală în timp ce conducea drogat şi voia să-şi ucidă soţia a fost găsit mort, vineri seara, în baie!

Bărbatul care în urmă cu mai bine de un an a provocat un accident în Capitală în timp ce conducea drogat şi voia să-şi ucidă soţia a fost găsit mort, vineri seara, în baie!

Şi-ar fi pus capăt zilelor şi ar fi lăsat şi două bilete de adio. Individul fusese condamnat la începutul acestei luni la închisoare cu suspendare în dosarul în care era judecat pentru tentativa de omor asupra soţiei sale.

Citește și: Misterul poziției lui Răzvan Ciobanu! Ce detalii cutremurătoare ies la iveală, de la locul accidentului

Imediat după ce s-a dat alarma, cartierul în care locuia Dragoş Bîrligea a fost împânzit de poliţişti şi criminalişti. Oamenii legii au verificat fiecare colţ al locuinţei în care omul de afaceri şi-a pus capăt zilelor.

Anchetatorii nu au făcut publice informaţiile din cele două mesaje lăsate. În locuinţă nu au fost găsite substanţe interzise.

A VRUT SĂ-ȘI UCIDĂ SOȚIA CÂND ERA LA VOLAN

Dragoş Bîrligea era patronul unui studio de videochat. A devenit cunoscut în luna februarie a anului trecut atunci când a provocat intenţionat un carambol în Piaţa Victoriei din Capitală. Voia să-şi ucidă soţia şi a intrat violent în trei maşini în timp ce o lovea cu bestialitate pe femeie. Aceasta a declarat atunci poliţiştilor că soţul ei consumase cocaină, fapt confirmat apoi şi de analize. Cinci oameni au fost răniţi în accident.

Sentinţa în dosarul penal cu care s-a ales atunci a primit-o pe 6 mai anul acesta. Magistraţii l-au condamnat la doi ani şi cinci luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influența drogurilor, vătămare corporală din culpă şi tulburarea liniştii publice.

Accident horror la Iaşi! Un bărbat a fost lovit de o mașină și a fost aruncat sub roțile unui camion (VIDEO)... A folosit sabia! Un bărbat din Giurgiu și-a atacat cu bestialitate vecinul (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x