- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ultimii pelerini s-au înghesuit ca să rupă din baldachinul unde a fost aşezată racla câte o floare sau un buchet. Comercianţii, în schimb, îşi numără încasările. Milioane de lei adună şi biserica, în fiecare an, din donaţii sau din vânzarea icoanelor şi a obiectelor bisericeşti.
Fiecare din cei 140 de mii de pelerini a plecat din Iaşi cu un suvenir pentru cei de acasă.
Ultimii pelerini care au trecut pe la racla Sfintei Parascheva au ţinut să plece acasă cu o amintire. După ce s-au rugat, s-au luptat pentru florile care au îmbrăcat baldachinul. În cele cinci zile, cheltuielile pelerinilor au rotunjit încasările vânzătorilor ambulanţi.
Oamenii care au venit să se închine la Sfânta Parascheva au cumpărat orice. De la busuioc, flori, icoane, suveniruri, până la haine de blană. Un negustor din Bucureşti a câştigat peste 10 mii de lei pe zi.
Comercianţii spun că anul acesta concurenţa mare între standuri le-a scăzut profiturile.
În fiecare an, cel mai mare pelerinaj ortodox din România aduce încasări de milioane de lei din vânzarea obiectelor bisericeşti, din pomelnice sau donaţii. În 2015, presa a scris că profiturile bisericii s-ar fi ridicat chiar la 5 milioane de euro. Pelerinii pun în butoaiele milei cât îi lăsă bugetul.