Antena Căutare

Bătrâni uitați în azilul groazei din Timiș! Ce descoperire halucinantă au făcut inspectorii OPC când au venit să închidă azilul

Ce au descoperit comisarii OPC, când au venit să închidă azilul din satul Liebling, judeţul Timiş.

Azilul groazei din Timiș în care bătrânii erau ținuți în condiții putrede, a funcționat ilegal după închidere! Autoritățile au găsit bătrâni care strigau după ajutor. Imagini cu impact emoțional puternic

Ceea ce trebuia să fie un loc curat şi primitor, care să ofere o bătrâneţe liniştită, s-a transformat într-un coşmar pentru nişte oameni amărâţi.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit o mizerie cruntă în interiorul azilului de bătrâni din satul Liebling, judeţul Timiş. 11 bătrâni trăiau într-o casă fără baie, fără sală de mese, cu toaletă în curte şi lenjerii de pat mizerabile. Ei au fost duşi acum la un spital, unde vor avea condiţii decente, iar azilul a fost declarat închis.

Cât plăteau sărmanii bătrâni pentru a fi ținuți în acest loc mizerabil

Acești oameni plăteau la casa de bătrâni pănă la 1800 de lei pe luna, din pensii, pentru a fi îngrijiți. Oamenii erau hrăniți cu mâncare d ecea mai proastă calitate, de la parizer, la margarină și alte alimente fără nicio valoare nutritivă de care aveau nevoie la această vârstă.

Șocul cel mare l-au avut comisarii OPC, ieri, când au venit să închidă oficial azilul, iar din camerele pline de șobolani au auzit 2 bătrâni țipând.

Aceștia au sunat la 112, iar la fața locului s-au prezentat de urgență cadre medicale care s-au ocupat de preluarea celor 2.

Comisarii care au venit la azilul care funcâiona ilegal, au declarat pentru digi24 că proprietarul le-a spus că toți pacienții au fost trimiși acasă, o minciună de care va trebui sau nu...să răspundă în fața legii.

După ce au fost consultați de medici, unul fintre bărbați a fost trabnsperat la spital, iar celălalt, a refuzat să părăsească imobilul, din motive necunoscute.
Comisarii OPC au declarat că proprietarul azilului care funcționa ilegal a refuzat să răspundă la orice întrebare, motiv pentru care miercuri seară i-a fost suspendată definitiv activitatea și s-a dat ordin de închidere al azilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Credit video: opiniatimisoarei

Simulare la BAC în fiecare an, clasele IX-XII, propunerea ministrului Educației... Copil cu piciorul rupt, trimis acasă să ia pastile pentru durere! Mama, acuzații grave: ”Au spus că e contuzie, deși era...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x