Antena Căutare

Încă o măsură de relaxare în România. Anunț important pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear

Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni în hotelurile din staţiuni, începând de miercuri, pentru a începe procedurile de recuperare aşa cum au fost prescrise de medicii lor, anunță ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

Încă o măsură de relaxare în România. Anunț important pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear
Anunț important pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear

"Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi, pentru a începe procedurile de recuperare aşa cum au fost prescrise de medicul lor de specialitate. Eu verific ca totul să fie pus la punct, ştiu că şi-au dorit să revină pentru că au diverse afecţiuni şi au nevoie de tratament dar îi rog să aibă şi grijă. Ca totul să fie bine, toţi trebuie să avem grijă", a menţionat Violeta Alexandru.

Citește și: Veste bună pentru angajații la stat și la privat! Românii se vor bucura de vouchere de vacanță de peste 1.000 de lei pentru subvenționarea concediilor

Ministrul Muncii a vizitat, miercuri, un centru de tratament din judeţul Covasna, în contextul în care Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă (TBRCM) a reluat, începând de miercuri, activitatea de tratament balnear pentru pensionari, în cele 13 centre din ţară, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Ministrul Muncii: Condiții de maximă siguranță și măsuri pentru a evita aglomerarea

Ministrul Muncii a precizat că primii beneficiari au început să sosească la centrele de tratament, începând de miercuri.

"Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice a fost pe teren, de asemenea. La fel şi Directorul General al companiei care gestionează bazele de tratament pentru pensionari (TBRCM). Am vrut să mă asigur personal că totul este pregătit în detaliu pentru ca aceştia să se poată caza şi urma tratamentele în condiţii de siguranţă. Hotelul Dacia, din Covasna, una din bazele de tratament, s-a pregătit ca să primească primele persoane. Deja începuseră să sosească, urmând ca intrarea în circuit să se realizeze în mai multe tranşe, zilnice, tocmai pentru a se evita aglomerarea. Sunt oameni cu diverse afecţiuni, majoritatea pensionari, cărora le doresc odihnă placută şi multă sănătate. Seriile dar şi condiţiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât şi la casele judeţene de pensii", a scris Violeta Alexandru.

Imagini revoltătoare! Pelerinaj cu moaște și zeci de oameni îmbulziți și fără măști la Suceava, orașul-focar din România... Se dau bani de la stat pentru români! Plenul Camerei Deputaților a dat undă verde. Cine va beneficia de mai mulți bani l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x